Olen -93 syntynyt nuori nainen jonka unelmana ja toiveena (satojen muiden mukana) on kirjoittaa ja julkaista joskus kirja tai novelli kokoelma. Myös runokirjan ajatus on joskus käväissyt mielessä. Pidän kirjoittamisesta ja haluan tulla siinä koko ajan paremmaksi, yritän kirjoittaa joka päivä edes jotain.

Blogini tarkoituksena on motivoida itseäni, tahdon joskus toteuttaa haaveeni ja olla kirjailija - edes sen hetken kun saan kustannettua kirjani. Idea on, mutta eriasia kelpaako se kenellekään, voi olla että joudun muuttamaan tekstiäni hyvinkin radikaalisti jossain vaiheessa. Oikeinkirjoitus on tietysti yksi ongelmakohta, tarvitsen hyvän oikolukijan ja minulla onkin muutama ystävä jotka ovat tekstejäni silloin tällöin lukeneet. Rakentavaa palautetta on tullut, mikä on ollut vain toivottavaa.

Aion julkaista novelleita, runoja, sekä tarinoita tässä blogissa joka on saanut nimensä suurimman työni mukaan. Red Desert on novelli jonka parissa olen työskennellyt eri tavoin nyt useampia vuosia. Olen suunnitellut hahmoja, kirjoittanut pätkiä tarinasta sekä piirtänyt ja maalannut muutaman sarjakuvasivun. Tarkoituksena olisi kirjoittaa yhtenäinen teksti joka muodostaisi joskus yhden tai useamman kirjan. Juoni vaatii hiomista nyt kun hahmot ovat enemmän tai vähemmän valmiita - nehän kehittyvät koko ajan, elävät tekstin mukana ja kasvavat omaa tahtiaan. Vaikka blogi onkin saanut nimensä juuri tämän tietyn novellin mukaan aion silti julkaista muutakin materiaalia.